Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@07:24:37 GMT

«نگاه نو» به دست چه کسانی موسیقایی شد

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۹۸۲۹۶

«نگاه نو» به دست چه کسانی موسیقایی شد

امسال ۱۰ فیلم به بخش «نگاه نو» جشنواره فیلم فجر راه یافته است؛ کارگردان های فیلم اولی که بعد از ساخت چندین فیلم موفق مستند و یا تهیه کنندگی های موفق در عرصه سینما، حال کارگردانی سینمایی بلند را تجربه می کنند.

باتوجه به پتانسیل شگفت انگیز عنصر موسیقی در بیان ناگفته های تصویر و بار تاثیرگذاری بر مخاطب، نگاهی داشته ایم به آهنگسازهای فیلم های بخش «نگاه نو» سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر، که در ادامه از نظر می گذرانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


-آن شب (به کارگردانی کورش آهاری)

نیما فخرآرا برای این فیلم آهنگسازی کرده است. فخرآرا که اغلب با کارگردان ها، انیمیشن سازها (پویانمایی) و گیم سازهای (بازی های رایانه ای) برون مرزی کار کرده است، این بار برای یک فیلم اولی ایرانی موسیقی متن می سازد. با توجه به رزومه کاری فخرآرا این احتمال وجود دارد که این کار اولین تجربه او در ساخت موسیقی متن برای یک فیلمساز ایرانی  باشد.

-بی صدا حلزون (به کارگردانی بهرنگ دزفولی زاده)

رضا شوِیری موسیقی متن این فیلم را ساخته است. اولین ساخته سینمایی بهرنگ دزفولی زاده توسط یک آهنگساز تازه نفس که اتفاقا اولین کار سینمایی اش نیز محسوب می شود، به رنگ موسیقایی آراسته شده است. دزفولی زاده از میان آهنگسازهای مطرح و غیرمطرح سینمایی، ترجیح داده به یک تازه نفس اعتماد کند و فضای موسیقایی فیلمش را به او بسپارد.

-پدران (به کارگردانی سالم صلواتی)/ -دشمنان (علی درخشنده)

میلاد موحدی در بخش «نگاه نو» سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، با ۲ کار حضور دارد. موحدی برای فیلم های سالم صلواتی و علی درخشنده آهنگسازی کرده است. موحدی آهنگساز گزیده کاری است که چند سال پیش نیز برای یک کارگردان فیلم اولی موسیقی متن ساخت؛ کامیون اولین ساخته سینمایی کامبوزیا پرتویی که در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر کنار ۱۰ فیلم اولی دیگر، به رقابت پرداخته بود.

-پوست (به کارگردانی بهمن و بهرام ارک)

بامداد افشار برای این فیلم آهنگسازی کرده است. وی آهنگساز و از مدرسان جوان موسیقی، که ۲ سال پیش برای فیلم سینمایی مغزهای کوچک زنگ زده ساخته هومن سیدی که در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، آهنگسازی کرده است. باتوجه به موسیقی باکیفیت آن فیلم می توان انتظار داشت که افشار، این بار نیز یک موسیقی جذاب را در دل فیلم جاری کرده باشد.

-ریست (محمدرضا لطفی)

حمیدرضا یراقچیان برای این فیلم آهنگسازی کرده است. یراقچیان را با موسیقی سریال کاراگاه علوی۲ که در زمان خود یکی از سریال های موفق و پربیننده بود، می توان به خاطر آورد اما سالها بعد با موسیقی فیلم شب یلدا ساخته بی بدیل کیومرث پوراحمد (در کنار موسیقی انتخابی هنرمندان بنامی که در دل فیلم جاری بود) نام خود را در ذهن همگان ثبت کرد. بعد از ساخت موسیقی موفق فیلم شب یلدا چنین انتظار می رود، ملودی یا بخشی از ملودی فیلم سینمایی محمدرضا لطفی، تا مدتی در ذهن ها تکرار شود. (باتوجه به ممیزی ها و حساسیت های جدید پیرامون استفاده از نام های ایرانی، احتمال می رود اسم فیلم، تغییر کند.)

-شنای پروانه (محمد کارت)/ -لباس شخصی (امیرعباس رفیعی)

مسعود سخاوت دوست نیز همچون میلاد موحدی، در بخش «نگاه نو» سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، با ۲ کار حضور دارد. سخاوت دوست برای اولین فیلم سینمایی بلند محمد کارت و همچنین اولین فیلم سینمایی امیرعباس رفیعی آهنگسازی کرده است. سخاوت دوست که تجربه همکاری با فیلم اولی هایی از جمله مهدی نادری در ساخت موسیقی متن فیلم بدرود بغداد (یک فیلم و موسیقی به شدت باکیفیت و بی نقص) را دارد، این بار نیز برای ۲ فیلم اولی موسیقی متن می سازد. با نگاهی به موفقیت ها و حرفه ای بودن سخاوت دوست در تکنیک روایت های موسیقایی فیلم، انتظار است که موسیقی بی نظیر و باکیفیتی را بشنویم. سخاوت دوست تاکنون ۳ بار نامزد سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن جشنواره فیلم فجر شده بود که هر ۳ فیلم ساخته نرگس آبیار بوده است.

-کشتارگاه (عباس امینی)

مهران قائدی پور برای فیلم عباس امینی موسیقی متن ساخته است. قائدی پور که بیشتر در مقام نوازنده متبحر کمانچه فعالیت می کند، برای ۳ فیلم قبلی امینی نیز آهنگسازی کرده است. کشتارگاه چهارمین اثر سینمایی است که به دست قائدی پور موسیقایی روایت می شود.

در این گزارش به دلیل در دسترس نبودن اطلاعات دقیق از نام آهنگساز فیلم روز صفر ساخته سعید ملکان، متنی پیرامون فیلم و آهنگساز نگاشته نشده است.

برچسب‌ها نرگس آبیار جشنواره فیلم فجر بهرنگ دزفولی زاده آهنگساز موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نرگس آبیار جشنواره فیلم فجر بهرنگ دزفولی زاده آهنگساز موسیقی نرگس آبیار جشنواره فیلم فجر بهرنگ دزفولی زاده آهنگساز موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی مانند دانشجو ـ خبرنگار، نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در پیامی به سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13)، با تأکید بر نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رسانه‌ها و طرح پیشنهاد بازبینی و به‌روزرسانی اسناد و متون حقوقی گذشته، این اقدام را در راستای به‌رسمیت شناخته شدن فعالیت‌های رسانه‌ای دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و کنار مضجع شریف علی‌بن موسی الرضا(ع) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصه تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند.

اسماعیلی یادآور شد: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند روبه‌رشد آن دارد. در سال‌های اخیر، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی نظیر «دانشجو ـ خبرنگار» که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می‌کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم، از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به‌روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و «رایانه‌سپهر» (فضای مجازی) هم به‌عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به‌رسمیت شناخته خواهد شد، در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وی تأکید کرد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصه نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند. این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13) با حضور نمایندگانی از نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از 16 تا 18 اردیبهشت به‌میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

انتهای پیام/282+

دیگر خبرها

  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد